Hirdetés
. Hirdetés

Konferenciabeszélgetéssel bővülnek a Skype szolgáltatásai

|

A Skype Technologies a tervek szerint hamarosan konferenciabeszélgetéssel bővítené népszerű internetes telefonálásra, és immár videóbeszélgetésre is alkalmas programját, mely újdonságnak köszönhetően akár ötszáz résztvevővel bonyolítható le konferencia.

Hirdetés

A VoIP alapú program jelenleg öt főben maximalizálja a konferencia beszélgetéseket. A helyzet akkor fog változni, amikor a Highspeedconferencing.com weboldalt a Skype szolgáltatásaként hitelesítik az illetékes szervek, ami a következő hetekben meg is történhet. Az új funkció már tesztelés alatt áll, s hamarosan a Skype honlapjáról, illetve a Skype Store webáruházból is elérhető lesz.

A Highspeedconferencing.com a Vapps LLC New Jersey-ben található audiókonferenciákkal kapcsolatos felszerelésekkel foglalkozó vállalat tulajdonában álló szolgáltatás, amely a Vapps CB1000 platformra épül. Ugyanilyet használhatnak például az Amazon.com vásárlói.

A Skype a nagyobb és drágább konferenciás kommunikációval foglalkozó szolgáltatókkal kíván versenybe szállni. Az elsődlegesen megcélzott közönség az otthoni irodákban, illetve kisvállalkozásokban dolgozók. A szolgáltatás azonban nagyvállalati szinten is alternatív megoldásként szolgálhat.

Az alapszolgáltatás neve High Speed, amely 3,5 dollárcentes percdíjért vehető igénybe. A prémium High Speed Plus változat 6 dollárcentes árért cserébe annyival nyújt többet, hogy webes interfészen keresztül teszi lehetővé a hangerőszabályozás, a némítás, és a résztvevőkitiltás funkciókat. Emellett utóbbi lehetőséget biztosít a beszélgetések rögzítésére is, amit aztán később visszahívással le is lehet hallgatni, vagy tölteni WAV, vagy AAC formátumban. A szóvivő szerint a hangminőség nagyon hasonló a többi Skype-szolgáltatásnál már tapasztaltakhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.