Hirdetés
. Hirdetés

Könyvszerűen összehajtható noteszgépet fejleszt a Microsoft

|

Jövőre jelenik meg, és a képernyő-oldalaira jegyzetelni is lehet.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft Courier hardvere egy titokzatos eszköz volt, amelyet soha nem hoztak forgalomba, de már a kiszivárgott koncept videóival is mély hatást gyakorolt a rajongókra. A digitális újságra emlékeztető Courier két, könyvszerűen összehajtható képernyőt tartalmazott, amelyre stílussal jegyzetelni is lehetett.

A jelek szerint a Microsoft most hasonló eszközt fejleszt, amely valamikor a jövő év során kerülhet piacra.

A cég köztudottan nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a Windows 10-et ARM processzorokra adaptálja. Decemberben várhatólag meg is jelennek az első ARM-re épülő Windows 10 laptopok, és ugyancsak ARM lapkakészletet használ a jelenleg Andromeda kódnéven futó új notesz is.

A Courier jellegű eszközről túl sokat egyelőre nem tudni, de valószínű, hogy szoftverarzenálja elsősorban az univerzális Windows alkalmazásokra (OneNote, Edge) épül majd. Ugyanakkor a hírek szerint a Microsoft egy olyan appot is fejleszt hozzá, amelynek segítségével a valódi noteszekhez hasonló módon írhatunk az eszközre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.