Hirdetés
. Hirdetés

Korlátlan mobilinternet a Vodafone-tól

|

5000 forintért korlátlanul használhatják a Vodafone szélessávú hálózatát azok, akik a főváros környékén és öt másik nagyvárosban laknak.

Hirdetés

Begyorsít a Vodafone, és rögtön a HSDPA-val felturbózott 3G hálózatot terjeszti ki öt vidéki nagyvárosra. Beck György, a Vodafone ügyvezető igazgatója ismertette, hogy 40 településen lesz elérhető a 3,6 Mb/s letöltést és 384 Kb/s feltöltést lehetővé tévő hálózatot - ez körülbelül a lakosság 25 százalékát jelenti. A lefedett települések Budapest, Budapest környéke, Győr, Szeged, Pécs, Debrecen és Miskolc.

A gyors mobilinternetnél fontosabb, hogy a szolgáltatás népszerűsítése érdekében a Vodafone fix tarifáért, havi 5000 forintért korlátlan adatforgalmat ad az előfizetőknek. Ha ehhez kétéves hűségszerződést is aláírunk, akkor az USB-s, HSDPA-s asztali modemet 1 forintért vásárolhatjuk meg. A korlátlan adatforgalomnak azonban vannak korlátai: ha fájlcserélő alkalmazást használunk, akkor csak 5 gigabájtnyi letöltött adatmennyiség engedélyezett, de telefonálásra, online videók letöltésére, e-mailezésre korlátlanul használható. A két év hűségszerződés végéig az 5000 forintos tarifa és a korlátlan adatletöltés mindenképpen garantált.

A Vodafone négy új HSDPA-s mobilkészüléket is bejelentett, a Motorola V3-as, a Samsung i600, a Nokia N95-ös és az LG Shine mobiltelefonja lesz első körben megvásárolható. További tarifacsomagok is lesznek, a legnagyobb, 10 gigabájtos csomag 10 000 forintba kerül.

Beck György szerint év végéig tízezres nagyságrendű mobilinternet-előfizetői táboruk lesz. A HSDPA-s, 3G-s hálózat fejlesztésével sem állnak le, ami az év végére a lakosság 30 százaléka számára lesz elérhető.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.