Hirdetés
. Hirdetés

Korlátlan nemzetközi hívások

|

A Skype itthonról is elérhető szolgáltatásának keretében havi 10,29 euróért 34 ország vezetékes számait lehet hívni.

Hirdetés

A Skype, az eBay internetes telefonszolgáltatásokat kínáló leányvállalata az AP tudósítása szerint ma mutatja be új szolgáltatását, amely révén a világ 34 országába - így az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába, Új-Zélandra, Chilébe, Kínába, Szingapúrba, Tajvanba, Japánba, Dél-Koreába és Malajziába, valamint számos európai ország között Magyarországra  - lehet korlátlanul telefonálni a Skype szoftver segítségével, havi 10,29 euró előfizetési díj ellenében. A havidíj ellenében a 34 ország valamennyi vezetékes telefonszámát (azaz a belföldieket is), emellett az amerikai, kanadai, kínai, hongkongi és szingapúri mobilszámokat lehet hívni.

A Skype a most bejelentett új szolgáltatás mellett már több átalánydíjas csomagot kínál: országon belül havi 3,39 euróért lehet telefonálni, az európai csomag keretében pedig 20 ország vezetékes számait havi 4,54 euróért lehet hívni.

Milliárdnyi telefonbeszélgetés
A Skype adatai szerint a szolgáltatás előfizetői 2008 első negyedévében összesen 1,7 milliárd percet telefonáltak, szemben az ingyenes, számítógépek közötti telefonszolgáltatással, ahol ugyanezen idő alatt 14,2 milliárd percet beszéltek.

A Skype az idén 500 millió dolláros árbevételt tervez, magas profitráta mellett. Az eBay vezetői ennek ellenére korábban úgy nyilatkoztak, hogy elgondolkoznak a 2005-ben 2,5 milliárd dollárért felvásárolt cég eladásán, amennyiben a "szinergiák" kiaknázása nem a tervek szerint alakul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.