Hirdetés
. Hirdetés

Korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

|

A Vodafone Magyarország megújult Red csomagjai az országban elsőként tesznek lehetővé korlátlan nemzetközi hívást EU-s számokra belföldről, így biztosítva mintegy 500 millió európai ember korlátlan elérését.

Hirdetés

A Vodafone Magyarország tarifa portfólió megújításának középpontjában a határok lebontása, az előfizetők szabadságának növelése áll, olvashatjuk a szolgáltató közleményében. Az EU-s roaming díjak eltörlése után a Vodafone most még nagyobb szabadságot biztosít a hang terjedésének Európában. Az új Red díjcsomagokkal a hazai piacon egyedülálló módon korlátlanul lehet EU-s számokat hívni belföldről. Ez azt jelenti, hogy Magyarországról 27 EU-s és még ezen kívül 6 EU-n kívüli ország hívószámait korlátlanul hívhatják az új Red csomagok ügyfelei.

Hirdetés

A magyar és EU-s normáldíjas számokra korlátlan hívást, SMS-t és MMS-t is tartalmazó új Vodafone Red S tarifa ára minden eddiginél alacsonyabb, mindössze havi 7990 forint.

A Vodafone úgy alakította ki a megújult tarifákat, hogy a korlátlan EU-s beszélgetés mellett mindenki számára biztosítsa a szokásainak megfelelő és az egyre növekvő internet éhséget lefedő adatforgalmat. A portfólióban újonnan megjelenő Red S tarifa 7.990 Ft-ért 1 GB-ot, a Red M 9.990 Ft-os havidíjért már 4 GB-ot, a Red L 12.990 Ft-ért 10 GB-ot, míg a Red Infinity+ 15.990 Ft-ért korlátlan adatot biztosít.

Egyedülálló, hogy minden csomag adatkerete az EU-n belül is 100%-ban felhasználható, beleértve a korlátlan adathasználatot és Vodafone Pass csomagokat is. Ugyanis minden Red tarifa a megújulást követően is automatikusan tartalmaz majd kétféle Vodafone Pass szolgáltatást. A Vodafone Pass csomagoknak köszönhetően a kedvenc alkalmazások nem fogyasztják a meglévő adatkeretet, így egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkerete a rendelkezésre áll. A Passok közül a Social (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat és Pinterest) és a Connect Pass-t (Facebook Messenger, WhatsApp és Viber) mindegyik Red csomag díjmentesen tartalmazza.

A bevezetést követő első napokban, április 12. és 15. között a Vodafone biztosítja a határtalan hívások lehetőségének kipróbálását. Az Arena Mall első emeletén, a Vodafone üzlet melletti mozgólépcső tetején kihelyezett fülkében bárki kipróbálhatja a korlátlan nemzetközi hívások élményét. Az EU országai mellett Izlandra, Liechtensteinbe, Norvégiába, Svájcba, Monacóba és Törökországba is indítható hívás a fülkéből az új Red csomagokkal. Április 14-én, szombaton, 17 és 18 óra között pedig a rajongók telefonon beszélgethetnek a Németországban élő Istenes Bencével és Csobot Adéllal.

A megújulás a Go tarifákat is érinti, melyek ezentúl Go S, Go M és Go L néven érhetők el. Köztük a különbség egyrészt a lebeszélhető percek száma másrészt az adatmennyiség. A Go S és a Go L egyaránt 100 perc lebeszélhetőséget vagy SMS-t kínál bármely belföldi hálózatba, míg a Go M hálózaton belül korlátlan hívásokat/SMS biztosít, hálózaton kívül pedig 200 perc lebeszélhetőséget vagy SMS-t tartalmaz. A felhasználható adatkeret mennyisége is változott a korábbi csomagokhoz képest: a Go S 1GB, a Go M díjcsomag már 2GB, míg a Go L 10GB felhasználható adatkeretet foglal magába, míg változatlanul minden új Go tarifa tartalmazza a Social Pass szolgáltatást. A Red tarifákhoz hasonlóan a Go tarifák adatkerete, illetve a Vodafone Pass is teljes egészében felhasználható az EU-ban, amely egy újabb korlát lebontását és a szabadságérzet további kiterjesztését jelenti a Vodafone ügyfelek számára.

A tarifa portfólió mellett megújul a 25 éven aluliaknak szóló, határozott idejű szerződés mellé igényelhető Vodafone You ajánlat is. A legjelentősebb újítás az egyedülállóan fiatalok számára elérhető kedvezmény a Vodafone Világ Napijegy termékére. A kedvezmény egy évben egyszer, a határozott idejű szerződés időtartama alatt díjmentesen aktiválható a My Vodafone Applikációban, melyet követően 30, egybefüggő napon keresztül az ügyfél úgy használhatja előfizetését, így adatkeretét is Amerika, Afrika és Ázsia partnerhálózatain, mintha itthon lenne. A megújuló ajánlatba két extra Vodafone Pass került be díjmentesen - az újonnan megjelenő Navigate Pass (Apple Maps, Waze) és a Music Pass (Deezer, Spotify, ClassFM, Apple Music, Tidal, SoundCloud), melyekkel a felsorolt applikációk a rendelkezésre álló adatkeret fogyasztása nélkül, korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek elérhető minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkerete.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.