Hirdetés
. Hirdetés

Közel 200 alkotás a HP fotópályázatán

|

Lezárult az "Érzelmek az arcon" című fotópályázat, melyet az egyik ismert internetes portál fotós oldala indított a HP Magyarországgal karöltve.

Hirdetés

A március elején közzétett és most zárult pályázati kiírásra több, mint 200 fotó érkezett, amely ékes bizonyítéka annak, hogy a digitális fotózás reneszánszát éli Magyarországon is. A fényképek az érzelmeknek igen széles skáláját járták végig, így az öttagú, neves magyar fotósokból álló zsűrinek egyáltalán nem volt könnyű dolga a döntések meghozatalakor. A pályázat érdekességét és egyediségét az adta, hogy a 30 legjobb fotót maga Douglas Kirkland, a hollywoodi produkciók egyik legismertebb fotósa fogja értékelni, akit a hírességek fotósának is neveznek és akinek képei már bejárták az egész világot. Véleményét a képekről áprilisban közli a Fotózz!hu oldal.

A zsűri minden képet véleményezett, jót és rosszat egyaránt, a bírálás folyamatát olykor heves szakmai viták kísérték. Egy valamiben azonban nem volt nézeteltérés, még pedig az első és második helyre sorolt két kép tekintetében. Ezeket a műveket ugyanis szinte azonos átlagban pontozta a zsűri, így végső soron a két kép között a Fotózz!hu aktív felhasználóinak szavazatai döntöttek.

A fotópályázat győztese a Hewlett-Packard felajánlásában egy HP Designjet 30 nyomtatót nyert.

A pályázat eredménye:

1. helyezett: Szőke Barna - Nagy a baj
2. helyezett: Dancsó Géza - Mosoly
3. helyezett pedig: Gondy Béla - Tavaszváró

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.