Hirdetés
. Hirdetés

Közel kétmillió bíztatás az olimpikonoknak

|

Szívalakot formáló szurkolók fogadták az utolsó aranygépet Rióból. A SYMA-csarrnokban megrendezett ünnepségen hatalmas konfettieső is hullott Kozák Danuta, Hosszú Katinka, Szilágyi Áron és a többiek fejére.

Hirdetés

Sportrajongók álltak térformában, hogy szívet formáljanak az olimpikonok utolsó csapatát hazaszállító aranygép fogadására. A köszöntéssel a Telekom Szurkolói szívét helyezték át a digitálisból az analóg térbe, hogy közvetlenül és személyesen fejezzék ki a sportolók felé elismerésüket a kiemelkedő sportteljesítményekért.

 A reptérről érkező és a már korábban hazatért olimpikonjaink a SYMA-csarnokban találkoztak a szurkolókkal, ezen az eseményen pedig a Telekom egyszerre ünnepelte a hazaérkező olimpikonok teljesítményét és az őket a helyszínen vagy éppen a világ másik végéből, itthonról buzdító szurkolókat.

A Szurkolói szív dobbanásait szimbolikusan is megkapták az olimpikonok konfetti formájában, azaz közel 2 millió konfetti hullott rájuk a magasból.

Mint ismert, a távközlési vállalat a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság idején indította el és a riói olimpia alatt is működtette az egyekvagyunk.hu oldalát, amelyről virtuális szívdobbanással és személyes üzenetekkel jelezhetik kedvenc sportolóik felé támogatásukat a szurkolók. A szívdobbanásokat pedig a sportolók a nekik átadott speciális okoseszközön, a Szurkolói szíven érezhetik a biztatással egy időben. Eddig 1918806 biztatást kaptak a nyári sporteseményekben érintett sportolók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.