Hirdetés
. Hirdetés

Kreatívabbak lehetnek a Google Dokumentumok

|

Több mint 450 új betűtípust kapott a Google Docs. A felhasználók így még látványosabb dokumentumokat alkothatnak.

Hirdetés

A Google Docs fejlesztői a bejelentették, hogy több mint 450 új webes betűtípussal bővítették szolgáltatásukat, amely gyakorlatilag a nyílt forrású Google web fonts becsatornázását jelenti az irodai megoldásokba. Utóbbi helyen több mint 500 bárki számára felhasználható fontot rejt, amelyek weboldalakba is könnyedén beilleszthetők.

 



Tapasztalatunk szerint a betűtípusok hozzáadása egyelőre csak egy új sablon alkalmazása esetén érhető el, mikor a font legördülő menü legalján megtalálhatjuk a "Betűtípusok hozzáadása utasítást". A felugró panelen ezt követően egyszerűen menedzselhetjük a betűtípusainkat, ám a google.com/webfonts oldalon érdemes utánanézni, hogy melyek tudják megfelelően kezelni az ékezetes karaktereket.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.