Hirdetés
. Hirdetés

Kritikus hiba a Windows 10 frissítésében!

|

A probléma bizonyos lapkakészletek és meghajtók konstellációja esetén jelentkezik, és megakadályozza a telepítést.

Hirdetés

Hirdetés

A frissen kibocsátott Windows 10 Fall Creators Update megjelenése fölött érzett örömbe egy kis üröm is vegyül, ugyanis a visszajelzések szerint a telepítést bizonyos gépeken kritikus hiba akadályozza.

Egyes felhasználók arra panaszkodnak, hogy a telepítési folyamat váratlanul megszakad, és beszámolóikban az a közös, hogy az érintett rendszerek X299 lapkakészletet és NVMe SSD meghajtókat tartalmaznak.

Mindez azt jelenti, hogy a problémába elég sok felhasználó belefuthat, hiszen az Asus, az MSI és a Gigabyte alaplapjaival egyaránt gond lehet. Egyelőre nem tudni, pontosan hányan találkoztak a hibával, de a Microsoft azt mondja, hogy vizsgálja a problémát, és a lehető leghamarabb orvosolni fogja.

Jelenleg az érintettek számára az egyetlen járható út egy bootolható telepítő eszköz létrehozása, majd pedig erről a Windows 10 Fall Creators Update tiszta telepítése. Ha ehhez nincs kedvük, kénytelenek lesznek kivárni, amíg a Microsoft megküzd a hibával, és leszállítja a megoldást - de hogy ez mikor következik be, azt csak a jó ég tudja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.