Hirdetés
. Hirdetés

Kutatók a Neten

|

A 2010-ben elindított sorozatot folytatva idén negyedik alkalommal rendezik meg a Kutatók a Neten - Kutatói Blog és Weboldal Találkozót.

Hirdetés

A virtuális seregszemlén a tudományos munkájuk mellett vagy annak részeként blogot, web-/Facebook-oldalt szerkesztőket gyűjtik ismételten egy csokorba, hogy a kutatások iránt érdeklődők közös platformon ismerkedhessenek meg a tudomány művelőinek hétköznapjaival és eredményeivel.

Hirdetés

„Az Internet világa folyamatosan változik. A tapasztalatok azt mutatjuk, a legtöbb kutató-blogger egy-két évig aktív, és a szabadidőben, magánemberként szerkesztett tudománynépszerűsítő weboldalak között is nehéz négy-öt évnél régebbit találni.” – véli dr. Paszternák András, vegyész, a találkozók ötletgazdája.

A Kutatók a Neten 2014 virtuális rendezvényre várják mindazok jelentkezését, akiket mindennapjaik a laborok, levéltárak, könyvtárak varázslatos világához köt. A rendezvény a kutatók által írt, működtetett blogok és web/Facebook-oldalak bemutatásán kívül az egymás közötti együttműködés szorosabbra fűzését is szolgálja. Az érdeklődők 2014. november 10 - 16. között érhetik el a virtuális találkozót a http://www.kutatok.net weboldalon.

Jelentkezés online a http://kutatok.net/jelentkezes/ címen, határidő 2014. október 31., a részvétel díjmentes.

A virtuális bemutatkozás hete alatt legtöbb érdeklődőt vonzó blogok, weblapok szerkesztői könyvjutalomban részesülnek.

A 2013-as találkozó értékelése a http://kutatok.net/kutnet2013/ linken érhető el, a korábbi évek résztvevőiről itt tájékozódhatnak az érdeklődők:
2011 - http://kutatok.net/kutnet2011/
2010 - http://kutatok.net/kutnet2010/

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.