Hirdetés
. Hirdetés

Lakás vagy robogó egy MMS-ért

|

MMS fejvadászatot indított a Pannon márkája, a djuice. A játék interneten és a való életben párhuzamosan zajlik.

Hirdetés

Az első lépés a regisztráció, amit bármely mobilszolgáltató ügyfeleként megtehetünk, és azonnal választhatunk is, hogy vadként vagy vadászként veszünk részt a játékban. A vadász feladata, hogy minél több vadat cserkésszen be, és arcképüket elküldje MMS-ben 06 20 2050 200-as normáldíjas telefonszámra. Mindeközben a vadak célja az, hogy minél több fénykép készüljön róluk.

Az a vad, akiről a legtöbb MMS kép érkezik be, megnyeri a fődíjat, vagyis egy évig nagylábon élhet egy tágas loftlakásban. A legügyesebb vadász, tehát aki a legtöbb MMS-t küldi be, egy Vespa LX50 robogón távozhat, ráadásul egy 200 ezer forint értékű bulival ünnepelheti meg győzelmét. A hét vadásza külön jutalomban is részesül: értékes nyeremények közül választhat, aki adott héten a legtöbb trófeát gyűjti be. És hogy mindenkinek jusson a jóból, az aktív játékosok mindennap táskákat és napszemüvegeket nyerhetnek a napi sorsoláson.

A játék és a regisztráció további részletei a MobilNegyed oldalán >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.