Hirdetés
. Hirdetés

Lefagyott a Twitter

|

A mikroblog szolgáltató még nem közölte, mi okozta a főoldalát és az API-kat egyaránt érintő, egyórás üzemzavart.

Hirdetés

A Twitter szakemberei a hibák jelentős részét kijavították; a rendszer ?takarékos üzemmódban" működik - olvasható a vállalat blogján. ?Ma délelőtt, keleti idő szerint 11 óra tájban rendszeroldali problémák merültek fel, amelyek a kétszer harminc percre a felhasználók számára elérhetetlenné tették a Twitter.com-ot " - írták a státuszriportban.

A keddi leállást megelőzően a Twitter kifejezetten stabilan működött: a webes szolgáltatások működését monitorozó Pingdom júniusban összesen alig kétpercnyi leállást regisztrált a szolgáltatónál. A mikroblog-portál májusban is megbízhatóan működött: akkor 99,88 százalékos rendelkezésre állást produkáltak

Az utóbbi időben - a szolgáltatás növekvő népszerűsége okán - egyre nagyobb figyelem irányul a Twittert kiszolgáló rendszerek megbízhatóságával és teljesítményével kapcsolatos híradásokra. Februárban a cég adatai szerint 50 millió rövid szöveges üzenetet posztoltak az oldalon keresztül - ez másodpercenként hatszáz ?csiripet" jelent.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.