Hirdetés
. Hirdetés

Legjobb Munkahely címet nyert a Magyar Telekom

|

A Magyar Telekom dobogós helyezést ért el a nagyvállalati kategóriában, és ezzel Legjobb Munkahely címet nyert a Hewitt-Világgazdaság Legjobb Munkahely Felmérés 2009 eredményeként.

Hirdetés

A legnagyobb hazai telekommunikációs vállalat a munkatársak visszajelzései alapján az 1000 munkatársnál többet foglalkoztató vállalatok kategóriájában a 3. helyre került a dolgozói elégedettséget vizsgáló, közel 150 magyar cég részvételével megvalósult felmérés során. A Legjobb Munkahely cím használatára három éven keresztül jogosult a vállalat mint a felmérés egyik "Top 3" helyezettje.

Kilencedik alkalommal vizsgálta a Hewitt és a Világgazdaság közös felmérése során, hogy mely vállalatok a legkedveltebbek a munkatársaik körében Magyarországon. A közel 150 cég mintegy 30 ezer dolgozójára és 700 felsővezetőre kiterjedő ez évi vizsgálat eredményei alapján három kategóriában nyerhették el a Legjobb Munkahely címet a 250 fő alatti, a 250 és 1000 fő közötti, illetve az 1000 fő feletti vállalatok. A nagyvállalati kategóriában, amelyet idén újonnan hoztak létre, a Magyar Telekom a három legjobb cég egyikeként nyerte el a munkatársak elégedettségét és elkötelezettségét tükröző címet, amelyet három éven keresztül használhat.

Christopher Mattheisen, a távközlési cég elnök-vezérigazgatója a Legjobb Munkahely cím elnyerése kapcsán arról beszélt, hogy ez az elismerés a munkatársak véleményén alapul, és azt mutatja, hogy a telekomosok a magyar átlagot jóval meghaladóan elkötelezettek munkahelyük, a Magyar Telekom iránt."A telekomosok elkötelezettségét és teljesítményét versenyképes bérrel és Magyarországon egyedülállóan értékes béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Továbbra is mindent elkövetünk azért, hogy cégünk szerethető és élhető munkahely legyen, és megőrizze előkelő pozícióját az ország legvonzóbb munkahelyei közt."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.