Hirdetés
. Hirdetés

Lélegzetelállító mobillal támad a Motorola

|

Felélesztik az egykor népszerű, kinyitható Razr sorozatot, belül egy összehajtható kijelzővel.

Hirdetés

Hirdetés

A Motorola egy vadonatúj modelljében visszatér a népszerű Razr mobil konstrukciójához: az új eszköz egy összehajtható kijelzőt tartalmaz kinyitható telefon-formátumba ágyazva.

A Razr tehát visszatér, és az összehajtható kijelzőnek köszönhetően még menőbb, mint egykor. Könnyen megjósolható, hogy a praktikus kihajtható formátum ma is ugyanolyan sikert arat majd, mint 1999-ban, mikor a fél világ megőrült a Nokia 8110 "banánmobilért", amelyet a Mátrixban használt Keanu Reeves.

Az új Razr okostelefonok 6.2 hüvelykes OLED kijelzőt kapnak, amelyek kettőbe hajthatók, és teljesen kinyitva 21:9 CinemaVision képarányt biztosítanak. Kívül kapunk egy másodlagos, "Quick View" kijelzőt is, amelyen az eszköz kinyitása nélkül tudunk kommunikálni.

A Motorola Razr 2019-et 16 megapixeles kamarával szerelik fel, a gyors töltésről a TurboPower technológia gondoskodik, és Linux alapú Android operációs rendszer fut rajtuk.

Az új mobilt december végétől a Verizon fogja az Egyesült Államokban forgalmazni, ára 1500 dollár lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.