Hirdetés
. Hirdetés

Lenovo-Ferrari együttműködés

|

A Scuderia Ferrarival kötött többéves együttműködést jelentett be a Lenovo a 2018-as Formula-1 világbajnokság első futamán Melbourne-ben. A partnerséggel a Lenovo célja a márka nemzetközi ismertségének további erősítése és a legkedveltebb márkák közötti pozicionálása.

Hirdetés

A partnerség keretében Lenovo logókkal matricázták fel a Scuderia Ferrari 2018 F1 együléses autóját oldalsó szárnyán és elülső felfüggesztésén, és márkajelzéssel látták el a csapat egyenruháját és a pilótaruhák karját. A Lenovo ezen felül számos terméket - ThinkPad laptopokat és Miix táblagépeket - biztosít a Scuderia Ferrarinak a versenypályákon és a pályákon kívül egyaránt.

Hirdetés

"Rendkívüli örömmel tölt el bennünket, hogy a Scuderia Ferrarival való partnerség keretében egy olyan márkával dolgozhatunk együtt, amelyet mindamellett, hogy az egyik legikonikusabb nemzetközi márkaként tartanak számon, egyedülálló dizájn, teljesítmény és innováció jellemez. Ezek az értékek a Lenovo számára is kulcsfontosságúak. A Forma-1 és a Ferrari márka nemzetközi platformjának együttese kiváló lehetőséget nyújt a Lenovo márka ismertségének világszintű növelésében" - mondta Gianfranco Lanci, a Lenovo Corporate elnöke és ügyvezető igazgatója.

A Lenovo logó először az SF71H együléses darabján jelent meg február 22-én az olaszországi Maranello-ban, a debütálásra pedig a Forma-1 szezonmegnyitóján, Melbourne-ben, az ausztrál nagydíjon került sor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.