Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a Firefox 3.0 RC1

|

Már letölthető az új Mozilla böngésző utolsó tesztverziója. Hamarabb érkezett, mint vártuk - lássuk, mit ígér!

Hirdetés

Majdnem tizenkilenc hónapos fejlesztés után kaptuk kézhez a Mozilla által fejlesztett böngésző legfrissebb változatát. A tegnap óta RC1 változatban (tehát a végleges kiadást megelőző utolsó tesztváltozatban) megjelenő program  letölthető a Mozilla honlapjáról, de aki a körülbelül hat hete érkezett Beta 5-ös verziót használja, annak az automata frissítő szolgáltatás is telepíti.

Mint minden RC1 változatú szoftver, ez sem garantál száz százalékos működést, és elsősorban fejlesztőknek ajánlják tesztelés céljából. A Beta 5-höz képest javult a stabilitás és a teljesítmény, kijavítottak néhány kompatibilitási hibát, azonban még mindig akad jó pár olyan add-on, amely nem működik a jelen verzióval - az általunk teszteltek közül már rendben elindul a letöltésvezérlő-segéd FlashGot, a kéretlen reklámokat blokkoló AdBlock Plus, a fejlesztőknek fontos NoScript és IE Tab, ellenben még kicsit várni kell a Firefox-turbózó FasterFox, a WebDeveloper, a TabMix Plus és a FireBug RC1-re frissítésére.

Az új logón kívül minden rendben ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.