Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a Google Chrome

|

Éppen csak tegnap jelentette be a Google, hogy saját böngészővel rukkol elő, máris letölthető a Chrome bétaváltozata.

Hirdetés

Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Google bejelentette, hogy saját megoldásával tör be a böngészőpiacra és szinte a bejelentéssel egy időben azonnal elérhetővé is tette a program Windowsok alatt futó bétaváltozatát. A név ne tévesszen meg senkit, a Chrome nagyjából úgy béta, ahogy a Google Mail is. A program igencsak kiforrottnak és stabilnak tűnik. A Windowsok alatt futó változat a mi időzónánk szerint tegnap éjjel óta érhető el, és már tőlünk is letölthető. Míg a telepítő letöltődik, érdemes megnézni az alábbi videót.


A Google Chrome fejlesztői a böngészőről. Ne csodálkozzunk, ha ismerősnek tűnnek, a tegnapi cikkünkben említett képregényben is őket láthattuk!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.