Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a végleges Firefox 3

|

Az ígéret szép szó, és a Mozilla tartotta magát a szavához. Még a Guiness rekordkísérlet mellett is kitartanak a szerverek.

Hirdetés

Az ígért időpontra elérhetővé tette a Mozilla a Firefox 3 végleges változatát. Mint arról beszámoltunk, a böngészőprogram új változatához egy Guiness rekordkísérlet is társul: a 24 óra alatt legtöbbször letöltött program rekordjának felállítása.A magunk részéről fogadni mertünk volna rá, hogy a Mozilla szerverei nem győzik majd a terhelést és összeroskadnak, de szerencsére úgy tűnik, hogy nem lett igazunk.

Amikor ezeket a sorokat írjuk, akkor mind a www.mozilla.com, mind az ugyanerre a szerverre mutató www.firefox.com is elérhető, de a http://www.spreadfirefox.com/ is gond nélkül működik. (Persze ez változhat még a nap folyamán - nem mintha ennek drukkolnánk.) Az összes letöltések száma 4 950 000 körül jár, ebből közel 33 000 darab indult Magyarországról.

Ha van kedvük, akkor a fenti linkek bármelyikére kattintva olvasóink is csatlakozhatnak a világrekord beállításához - nem utolsó sorban pedig egy kitűnő webböngészőhöz juthatnak, méghozzá ingyen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.