Hirdetés
. Hirdetés

Életre szóló licenc a Vipre vírusírtóhoz

|

A különleges konstrukcióban nem kell évente meghosszabbítani a licencet.

Hirdetés

A GFI Software a mai napon bejelentette, hogy az antivírus gyártók közül egyedülálló módon életre szóló licenccel kínálja a Vipre Antivirus Premium vírusirtót. A vásárlóknak a jövőben ennek köszönhetően csupán egy alkalommal kell megvenniük a szoftvert, ami telepítés és aktiválás után korlátlan ideig ellátja a számítógép vírusok, kémprogramok, rootkitek és egyéb kártevők elleni védelmét.

 

 



A vásárlás után így soha többé nem kell a licencet meghosszabbítani, illetve a szoftver újabb változatai is ingyenesen elérhetők lesznek az életre szóló licenc segítségével. A bevezetendő új licencet akciósan kínálja a GFI: az életre szóló Vipre Antivirus Premium díja szeptemberben mindössze 24.990 forint, ami alig kétszerese az egyéves licenc díjának. A végleges ár 29.900 forint lesz.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.