Hirdetés
. Hirdetés

Lezárult az IT Services debreceni szolgáltatásfejlesztési programja

|

463 millió forint uniós támogatást használtak fel a hároméves szolgáltatás-, eszköz- és eljárásfejlesztési projekt során.

Hirdetés

A kutatás-fejlesztési programban összesen 155, a hazai felsőoktatásból érkezett szakember - doktoranduszok, diplomások és hallgatók - vett részt.

 

A kutatások során a Deutsche Telekom számára végeztek információ- és kommunikációtechnológiai fejlesztéseket, valamint a hatékonyabb vállalati működés érdekében dolgoztak ki új módszertani megoldásokat - hangzott el a szerdai projektzárón.

A szakemberek létrehoztak egy központi adatszolgáltató eljárást, amely képes a vállalat telephelyein, öt épületben elhelyezkedő 3200 munkavállaló adatait egységesen kezelni. A fejlesztés a cégnél készülő valamennyi alkalmazás számára lehetővé teszi a különböző forrásokból eltérő formátumban érkező adatok rendszerbe foglalását és közös alkalmazását.

A kutatásból nyert adatok felhasználásával egy szoftvercsomag is készült, amely biztosítja az egyes munkafázisok zökkenőmentes megvalósulását, valamint a pontos, előírásoknak megfelelő munkavégzést.

Az IT Services Hungary Kft. a német T-Systems International magyar leányvállalata. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít. Az IT Services Hungary Budapesten, Debrecenben és Pécsen tart fenn telephelyet.

A T-Systems világszerte több mint 48 ezer munkavállalót foglalkoztat, 2011-ben közel 9,2 milliárd euró bevétele volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.