Hirdetés
. Hirdetés

LG KS20: magyar premier

|

Miután tavaly világszerte piacra dobta a KS20-as okostelefonját, az LG bemutatta a magyarosított változatot is.

Hirdetés

Alan Song, az LG Magyarország ügyvezető igazgatója szerint a vállalatnak nem tiktolt célja, hogy 2010-re világszerte a három legnagyobb mobilgyártó közé kerüljön. Az odavezető út egyik lépcsőfoka, hogy az LG az okostelefonok piacára is belép. A KS20-ast a gyártó okos és szép telefonnak tartja, a készülék formatervében az LG Prada utóda. A koreai cégnek mindenesetre ez az első telefonja, amelyet Windows Mobile operációs rendszerrel látott el. Érintőképernyős, kézírás-felismerő, testre szabható készülékről van szó.

lgks20.jpg
A magyarországi forgalmazással az LCP Systems Kft. foglalkozik, ők tárgyalnak a nagy műszaki áruházláncokkal, hogy a készülék kínálatukban is megjelenjen. A telefon alapból angol nyelvű, ám mellékelnek hozzá egy CD-t, ennek segítségével pedig magyarosítani lehet.

Az LCP Systems Kft. előrerhaladott tárgyalásokat folytat a Pannonnal és a másik két mobilszolgáltatóval, hogy a készüléket azok is felvegyék kínálatukba. A mobilszolgáltató és a nagykereskedő közötti egyezmény érdekessége, hogy a mobilszolgáltató valószínűleg hálózatfüggetlenül, adatcsomagjaival összekötve kínálja majd a telefont. A készülék árát egyelőre nem határozták meg, de annyi biztos, hogy 100 ezer forint alatt marad. Az értékesítést szeptemberben kezdik el.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.