Hirdetés
. Hirdetés

Liliputi versengés

|

A Palm Foleo bemutatása után nem sokkal már vetélytársra is szert tett, mégpedig a VIA NanoBook mobil-PC személyében.

Hirdetés

A Palm a napokban mutatta be újdonságát, a Foleo névre keresztelt Handheld PC-t. Nem sokkal ezt követően a gép máris vetélytársat kapott, ugyanis a VIA bejelentette saját üdvöskéjét NanoBook név alatt. A szintén remek, méretéből adódóan könnyedén hordozható gép Windows XP-t és Vistát is képes futtatni.

A PC World beszámolója szerint a NanoBook VIA C7-M processzoron alapul, de egyéb paraméterei is irigylésre méltók: 1 gigabájt memóriával és egy 30 gigabájtos merevlemezzel szerelték, tömege pedig mindössze 850 gramm. 7 hüvelykes képernyője WVGA felbontásra képes. A NanoBook Wi-Fi-és Bluetooth-modult egyaránt kapott, s a gépen egy DVI-kimenet is található. Az öt órás üzemidejű gép várható ára 600 dollár (112 000 forint) lesz.

nanobook.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.