Hirdetés
. Hirdetés

Mac-re terjeszkedik a Microsoft online családja

|

A Microsoft több új funkcióval gazdagítja a havidíjas konstrukcióban elérhető megoldásait.

Hirdetés

A Microsoft online szolgáltatásainak a fejlesztői bejelentették, hogy októberben több funkcióval is kibővítik a redmondi szoftvercég havidíjas előfizetéssel igénybe vehető megoldásait. Az újdonságok mindegyik terméküket érintik, vagyis az Exchange Online, a SharePoint Online, a Communications Online, a Live Meeting, és a mindent egyben tartalmazó Business Productivity Online Suite előfizetőinek így a hónap végén érdemes lesz a frissítésre figyelniük, főként ha a céges környezetükben Macintosh operációs rendszerek is megtalálhatóak.

 

bpos.jpg


A Mac-es rendszereket ugyanis több olyan funkcióval is ellátják, amely segíti az online szolgáltatásokhoz való kapcsolódást, s így a cégen belüli csoportmunkát. Az októberi frissítés egyrészt egy bejelentkezési segédet tartalmaz, amely a telepítés után beépül a Safari böngészőbe és az Office for Mac irodai szoftvercsomag alkalmazásaiba. E mellett a SharePoint Online már támogatni fogja a „Document Connection for Mac" alkalmazást, és az Entourage 2004 és 2008 is jobban fel lesz készítve a globális címlista támogatására.

Az Exchange Online szolgáltatását e mellett POP email kompatibilitással látja el az októberi frissítés, amely az Office Outlook 2003-as és 2007-es kiadásainál érhető majd el (Európában a pop.mail.emea.microsoftonline.com fiókot kell majd beállítani). A havidíjas megoldásokat ezen felül jobban felkészítették a nagyvállalati környezetre is. Egyrészt azok az eddig 10 ezer felhasználó helyett 30 ezer klienst lesznek képesek kezelni, másrészt a frissítés segítségével a rendszergazdák a PowerShell programon belül már könnyedén regisztrálhatnak több felhasználót is egyszerre, míg egyenként kellett ezt megtenniük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.