Hirdetés
. Hirdetés

Magyar Adobe Acrobat 8 Macintoshon

|

A honosított szoftverekkel már a Macintosh-felhasználók is készíthetnek magyar nyelvű PDF dokumentumokat.

Hirdetés

2007. február 22-én érkezik a tavaly megjelent Adobe Acrobat 8 Professional és az Adobe Acrobat 8 Standard PDF dokumentumkezelő szoftverek magyar nyelvű, honosított változata Macintosh rendszerre. A termék szállítása a napokban kezdődik, így hamarosan a Trans-Europe Kft-nél, az Adobe hivatalos magyarországi disztribútoránál is megvásárolható lesz.

A világ egyik legnépszerűbb dokumentumkezelő alkalmazását - hála az európai lokalizációs központnak - mostantól a magyar szabványok figyelembevételével és magyar kezelőfelülettel használhatjuk. Az ingyenes Adobe Reader segítségével továbbra is bárhol, bármikor megnyithatjuk az Acrobattal készült PDF fájlokat, amelyek most minden korábbinál nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtanak a felhasználóknak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.