Hirdetés
. Hirdetés

Magyar Dokumentumkezelési Díj - Keressük az év dokumentumkezelő rendszerét

|

A díj pályázatai bemutatják, hogy a különböző üzleti folyamatokat támogató és adminisztrációs megoldások, technológiák (vállalatirányítás, dokumentumkezelés, ügyvitel...) hogyan segíthetik az értékesítés, az eredményesség és a szervezeti érték növelését.

Hirdetés

Adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel!

Üzleti folyamat és adminisztráció - szállítóknak, fejlesztőknek, szolgáltatóknak és felhasználóknak - dokumentumkezelés, ügyvitel, vállalatirányítás, ERP, CRM, könyvelés...

Hirdetés

Magyar Dokumentumkezelési Díj - Pályázati felhívás

A Magyar Dokumentumkezelési Díj kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a vállalatok, szervezetek figyelmét a sikeres üzleti folyamat támogató és adminisztrációs (dokumentumkezelés, vállalatirányítás, ügyvitel...) megoldások, rendszerek, szolgáltatások és a fenntartható, környezettudatos működés fontosságára. A díjon keresztül bemutatásra kerül, hogy a különböző megoldások és technológiák hogyan segíthetik az értékesítés, eredményesség, szervezeti érték növelését.

Magyar Dokumentumkezelési Díj
Magyar Dokumentumkezelési Díj

A Magyar Dokumentumkezelési Díj pályázati tudnivalók

KATEGÓRIÁK

A Magyar Dokumentumkezelési Díj pályázat az alábbi 7 kategóriában kerül meghirdetésre

A legjobb termék/szolgáltatás (Az év dokumentumkezelő rendszere)

Ez a díj azt a pályázót illeti, akinek dokumentumkezelési, iratkezelési terméke vagy szolgáltatása a fontos jellemzői és piaci fogadtatása tekintetében a legkiemelkedőbb. A bírálóbizottság figyelembe veszi a megoldás újdonságértéke (innovativitása) és üzleti jelentősége mellett azt is, hogy mennyire kiemelkedő az alkalmazott technológiák szempontjából, az üzemeltetés terén és a piacra vitel módját illetően. A termék lehet saját fejlesztésű vagy más jogi konstrukció keretében (viszonteladó stb.) szolgáltatott.

A legjobb informatikai alapú termék elnyeri "Az év dokumentumkezelő rendszere" kitüntető címet.

A pályázókat a pályázat keretén választható módon auditáljuk, amellyel megfelelőség esetén minősített vállalkozás címet nyerhetnek el. Érdeklődjön a részletekről!

A legjobb kapcsolódó termék/szolgáltatás

Ez a díj azt a pályázót illeti, akinek terméke vagy szolgáltatása a fontos jellemzői és piaci fogadtatása tekintetében a legkiemelkedőbb - ugyanakkor nem kimondottan és elsődlegesen dokumentumkezelési, iratkezelési területre vonatkozik, hanem vállalatirányítás, erp, ügyvitel, crm - stb. A bírálóbizottság figyelembe veszi a megoldás innovativitása és üzleti jelentősége mellett azt is, hogy mennyire kiemelkedő az alkalmazott technológiák szempontjából, az üzemeltetés terén és a piacra vitel módját illetően.

A pályázókat a pályázat keretén választható módon auditáljuk, amellyel megfelelőség esetén minősített vállalkozás címet nyerhetnek el. Érdeklődjön a részletekről!

A legjobb újdonság

Ebben a kategóriában három évnél fiatalabb vállalkozások jelentkezését várjuk, melyek innovatív és jövőbe mutató dokumentumkezelési, iratkezelési megoldással rendelkeznek. Különös hangsúlyt kap a termék/megoldás eredetisége és kreatív jellege, valamint az, hogy milyennek ígérkezik az üzleti hatása. Az elbírálásnál figyelembe vesszük a megoldás üzleti szempontból vett életképességét.

A legjobb bevezetés - üzleti szféra

Ebben a kategóriában olyan esettanulmányokat várunk, melyek a versenyszférában működő dokumentumkezelési, iratkezelési szolgáltatások alkalmazásának, bevezetéséek üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit mutatják be. A szolgáltatás kiemelkedő minősége mellett, fontos szempont az ügyfelek számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása, valamint az alkalmazott kereskedelmi és marketing módszerek újszerű és egyedi jellege.

A legjobb bevezetés – közszféra

Ebben a kategóriában olyan esettanulmányokat várunk, melyek közszférában működő dokumentumkezelési, iratkezelési szolgáltatások alkalmazásának üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit mutatják be. A szolgáltatás kiemelkedő minősége mellett, fontos szempont az állampolgárok vagy intézmények számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása.

Felhasználói kategória - Versenyképesség, környezeti hatás felhasználó cégek számára

Külön pályázati kategória kerül kiírásra dokumentumkezelési, iratkezelési szolgáltatások FELHASZNÁLÓI számára. Olyan felhasználók pályázatát várjuk, akik sikeresen bevezettek és szerződéses keretek között használnak egy hazai szolgáltató által biztosított dokumentumkezelési, iratkezelési szolgáltatást és ez jelentős, a költséghatékonyságban vagy versenyképességben kimutatható előnyöket biztosított a vállalatuk számára.

Felhasználói kategória - Meghatározó, befolyásoló személyek számára

Külön pályázati kategória kerül kiírásra dokumentumkezelési, iratkezelési felhasználói számára. Olyan felhasználók elismerését célozzuk, amelyek sikeresen közreműködtek egy vagy több szervezet dokumentumkezelési, iratkezelési rendszerének kialakításában, működtetésében.

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben egy kategóriában nem érkezik be elegendő számú pályázat érkezik, úgy az adott kategóriában nem osztunk ki díjat.

Általános bírálati szempontok (a pályázaton indulók részletezett szempontrendszert kapnak)

- a bemutatott pályázat célkitűzéseinek megfogalmazása
- a bemutatott megoldás eredetisége
- a kitűzött célok teljesülésének mértéke, eredményei, piaci vagy egy szervezetnél gyakorolt hatás
- fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás és etika – társadalmi hatás
- az üzleti kultúra elterjedésének elősegítése
- a pályázat kidolgozottsága és szakmai színvonala, illetve egyéb szempontok

TOVÁBBI PÁLYÁZATI FELTÉTELEK ÉS INFORMÁCIÓK

Kik pályázhatnak?

Pályázatot nyújthat be az első öt kategóriában bármely vállalat, amely Magyarországon folytat üzleti tevékenységet és dokumentumkezelési, iratkezelési vagy kapcsolódó (vállalatirányítás, erp, ügyvitel, crm...) szolgáltatások nyújtásával és értékesítésével foglalkozik - tekintet nélkül arra, hogy hagyományos vagy felhő alapú technológiát alkalmaz.

Felhasználói kategóriában bármely Magyarországon bejegyzett vállalat, amely saját célra bevezetett és aktívan használ szolgáltatást - illetve magánszemély.

A legjobb újdonság kategóriában csak a 2009-ben vagy azt követően alapított cégek indulhatnak.

Adminisztrációs díj

Induló és startup vállalkozás HUF 35.000,- + ÁFA
Vállalkozás 200 m árbevétel alatt HUF 49.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel alatt HUF 89.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel felett HUF 132.000,- + ÁFA

Kivéve a felhasználói kategória (példaértékű, legjobb gyakorlatot bemutató cégek és meghatározó, befolyásoló személyek), ahol a pályázás díjtalan!

Egy cég akár több kategóriában is benyújthat pályázatot.

Hogyan történik a pályázatok bírálata?

A pályázatot egy 8-12 tagú – neves, véleményformáló felhasználókból, szakértőkből, üzletemberekből, véleményformálókból és tanácsadókból álló – bíráló-bizottság elé kerülnek, akik értékelik a pályázatokat és döntenek a díjak odaítéléséről. A bírálóbizottság tagjai a pályázati időszakban kerülnek felkérésre. A bírálóbizottság a benyújtott pályázatokat bizalmasan kezelik.

Mit kapnak a díjazottak?

A Magyar Dokumentumkezelési Díj elnyerését igazoló díszoklevelet kategóriánként, melynek átadására a 2014 őszén megrendezésre kerülő D-Day alkalmával, az ünnepélyes díjátadón a sajtó képviselőinek jelenlétében kerül sor. (A pontos időpontról minden pályázó értesítést kap).
A díjazott pályázók nevét számos helyen és kommunikációs csatornán publikáljuk.

Mit kapnak a díjazottak?
- díszoklevél,
- szállítóknak, szolgáltatónak Audit, amellyel minősített vállalkozás címet nyerhetnek el,
- felhasználói oldal cégeinek Zöld Iroda (Fenntarthatóság és jövedelmezőség) tanúsítás,
- kedvezményes dokumentumkezelési képzési programok,
- megjelenés a Dokumentumkezelési és folyamatmenedzsment Évkönyv kiadványban.

Kik nyerték el eddig a Magyar Dokumentumkezelésit Díjat?

Magyarországon most első alkalommal lehet pályázni.

Hogyan lehet pályázni?

A pályázatokat elektronikusan lehet benyújtani. A jelentkezési adatlap kitöltése mellett a pályázathoz az alábbi dokumentumokat kell mellékelni:

- a vállalat és a szolgáltatás rövid bemutatása (legfeljebb 2 A/4 oldal),
- egy, a pályázó által megfogalmazott vélemény arra vonatkozóan, hogy a pályázó megítélése szerint mi a bemutatott termék/*szolgáltatás leginkább megkülönböztető, kiemelkedő tulajdonsága, ami alapján a Magyar Dokumentumkezelési Díj elnyerésére érdemes (legfeljebb 2 A/4 oldal).
- pályázati prezentáció (legfeljebb 12 A/4 oldal terjedelemben). A pályázók tetszésük szerinti formában készíthetik el ezt a prezentációt, de fontos, hogy tartalmazza mindazon információkat és érveket, amelyek alapján a bírálóbizottság értékelni és összehasonlítani tudja a pályázatot az adott kategóriában induló más pályázatokkal.

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ

A pályázat első szakasz határidő 2014. július 31. Jelentkezzen már MOST!

Az eredményhirdetésre ünnepélyes keretek között egy Díjátadó esemény keretében kerül sor. A Díjátadó egy konferenciával közösen kerül megtartásra, ahol a díjazottak mellett előadások lesznek a dokumentumkezelés, iratkezelés, üzleti folyamatok aktuális témáiról. A pontos időpontról a pályázókat értesítjük.

Jelentkezési lap és pályázati kiírás Fodor Zoltánnál igényelhető (06/30/600 31 26).

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
fodor.zoltan.skype
30/600 31 26
Magyar Dokumentumkezelési Díj e-mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.