Hirdetés
. Hirdetés

Magyar egyetemek a Google Earth-ön

|

A Google "Modellezd le egyetemed" versenyén a feladat az intézmények virtuális felépítése a Google Sketchup tervezőprogrammal.

Hirdetés

Az egyetemek vagy főiskolák tanulói elé állított feladat három részből áll: az iskola épületeinek és udvarának lemodellezése a Google SketchUp segítségével, a campus helyének meghatározása a Google Earth-ben, ezen kívül a versenyre való nevezés, amit a versenymunka a Google 3D Warehouse-ba (a SketchUpban készített tervek és modellek gyűjteményébe) való leadásával lehet megtenni. A versenyben legjobbnak bizonyuló csapatok tagjai és a legrátermettebb egyéni indulók (legfeljebb 30 fő) Apple iPod Touch készüléket vagy Nintendo Wii játékkonzolt nyerhetnek.

A versenyen kizárólag felsőoktatási intézmények tanulói indulhatnak, akár csapatban, akár egyedül. A modellek benyújtásának határideje 2008. június 1.

A résztvevők a Google Competition Group fórumon beszélhetik meg a versennyel kapcsolatban felmerülő kérdéseiket, ötleteiket és problémáikat. Bővebb információ ezen az oldalon található; a honlap francia, német, spanyol, olasz és japán nyelven érhető el


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.