Hirdetés
. Hirdetés

Magyar fejlesztésű 3D nyomtató

|

A CraftUnique Kft csak néhány éve alakult, de 3D nyomtatója, a CraftBot Plus már több nemzetközi díjat is nyert, és közel 25 országban vannak viszonteladóik világszerte.

Hirdetés

A cég küldetése olyan 3D nyomtatók és 3D ökoszisztéma alkotása, amelyekkel a CraftBot felhasználók a piacon elérhető legegyszerűbb, legpontosabb és leggyorsabb felhasználói élményt kapják, elérhető áron. 

Hirdetés

A maximális felhasználói élmény legfőbb és nélkülözhetetlen alappillére, hogy a CraftUnique a világpiacon azon kevés gyártók egyike, aki teljes ökoszisztémát (nyomtató, software, nyomtatószál, tananyag, terméktámogatás) kínál vásárlónak, ami minden célcsoport számára kézzelfogható, hozzáadott előnyöket jelent.

A CraftBot gépeket jellemző stabilitást, megbízhatóságot a magyar gyártó tovább erősíti azzal, hogy a piacon egyedülálló módon, a jövőben az összes új termékéhez 5 év gyártói garanciát kínál.

Novemberben érkezik az új termékcsalád, a Flow Generation névre keresztelt teljesen megújult, a legújabb trendeknek megfelelő, ipar 4.0 képes, iOT megoldásokkal is felszerelt, négy nyomtatóból álló új termékcsalád. Valamint a védjegynek is számító CraftBot Plus 3D nyomtató megújított változata is elindul világhódító útjára. 

A dinamikusan fejlődő innovatív vállalat távlati céljai is ambiciózusak, mert középtávú tervük, hogy a globális FDM 3D nyomtatási piac meghatározó szereplőjévé váljanak 3 éven belül, illetve az észak amerikai és európai piacokon az edukációs szegmensben bekerüljenek a TOP5 szereplő közé.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.