Hirdetés
. Hirdetés

Magyar IaaS szolgáltatás indult

|

A cloud.hu főként azon kis- és középvállalatoknak, fejlesztőknek lehet jó választás, akiknél a növekedésnek gátat szab a jelenlegi infrastruktúra.

Hirdetés

A Cloud.hu az Amazon EC2-höz hasonlóan egy felhőalapú virtuális infrastruktúrát biztosít, melyen a felhasználók saját virtuális szerverfarmot alakíthatnak ki. A beruházási kiadások hiánya és az alacsony üzemeltetési költség mellett a hibatűrő architektúra által biztosított magas rendelkezésre-állás és az azonnal bővíthető teljesítmény teszi vonzóvá a publikus felhőket a vállalatok számára.

A magyar szolgáltató egyaránt támogatja a Windows és Linux operációs rendszereket, valamint az előrekonfigurált JumpBox virtual appliance-eket. Hálózati oldalon a virtuális infrastruktúra minden szerverhez saját tűzfalat biztosít, továbbá védett belső hálózat kialakítása is lehetséges a szerverek között.

 



A magyar nyelvű ügyfélszolgálat mellett a hazai szolgáltató előnye lehet még sokak számára, hogy a felhőben tárolt adatok hazánkon belül maradnak és az adatforgalmi díjak is kedvezőbbek a külföldi felhőkénél.

Az indulás pillanatában havidíjas(prepaid) konstrukcióban elérhető szolgáltatás elsősorban a jól tervezhető költségű megoldást kereső kisvállalkozások számára lehet rokonszenves. Ugyanakkor még a nyár vége előtt érkezik a tényleges erőforrás-használat alapján elszámolt (postpaid) előfizetési modell, mely a hullámzó IT-erőforrásigénnyel rendelkező vállalkozások kedvence lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.