Hirdetés
. Hirdetés

Magyar Ovi a Nokiától

|

A zene- és játékvásárlást lehetővé tévő oldalon (és Nokia telefonokon) forintért is vásárolhatunk majd - ígéri a magyar Nokia.

Hirdetés

A nemzetközi szinten kedvelt zeneboltok - mint például az iTunes - azért nem érdekesek a magyar zenefogyasztók számára, mert az itthoni felhasználók forintért és magyar internetezőként nem vásárolhatnak ezekben a boltokban. A múlt héten bejelentett Ovi márkanév (ami magyarul még mindig érdekesen hangzó név) alatt futó Nokia zene- és játékboltban az az érdekes, hogy a jövőben magyar nyelven is elérhető lesz, a magyar felhasználók pedig forintért vásárolhatnak ebben a boltban.

A bejelentést a Nokia budapesti sajtótájékoztatóján hallhattuk. A multik szokásához híven Nokia első körben a nagyobb piacokra összpontosít, azután viszont a magyar változatot is kifejlesztik.

A sajtótájékoztatón bemutatták az N81-es telefon egy reklámját. Vagy talán egy fiúcsapat ellenreklámját? Mindenesetre érdemes megnézni.



Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.