Hirdetés
. Hirdetés

Magyar Telenortól a norvégba

|

A Telenor Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese, Huszlicska József a Telenor Csoportnál, Norvégiában tölt be vezető pozíciót márciustól.

Hirdetés

huszlicska_jozsef, Telenor
huszlicska_jozsef, Telenor
2012. március 19-től Huszlicska József, a Telenor Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese partnerkapcsolat-fejlesztési elnökhelyettesként folytatja pályafutását a Telenor Csoport műszaki szervezetében. A szakember, aki 1997 óta dolgozik a Telenornál, új pozíciójában a műszaki területen tevékenykedő partnerek kiválasztásáért, és a velük való hosszú távú, stratégiai együttműködés kialakításáért felel majd.

Huszlicska József 2003 és 2008 között a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, majd ugyanebben a pozícióban folytatta karrierjét a Telenor ukrán leányvállalatánál, a Kyivstar GSM-nél. Magyarországra visszatérve, már műszaki vezérigazgató-helyettesi kinevezése előtt is a Telenor közel 3,7 millió ügyfelet kiszolgáló hálózatának megújításáért felelt.

„Abban, hogy rekordidő alatt végeztünk teljes 3G hálózatunk cseréjével, és elérhetővé tettük a Hipernetet országszerte, hatalmas szerepe volt Huszlicska József munkájának. [..] József pályafutása jó példa arra, hogy a Telenor Csoportnál valódi nemzetközi karrierre számíthatnak az arra érdemes vezetők és anyavállalatunk számít a magyar kollégák szakértelmére” - mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A Telenor Magyarországnál a megbízott műszaki vezérigazgató-helyettesi posztot Sepsi Zsolt tölti be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.