Hirdetés
. Hirdetés

Magyarul is elérhető a Microsoft Fix It

|

Honosította az automatizált diagnosztikai és technikai problémamegoldó portálját a Microsoft.

Hirdetés

A Fix It a szoftveróriás programjaiban előforduló leggyakoribb problémákra nyújt gyógyírt. Segítségével a felhasználók könnyedén kiválaszthatják azon termékeket, illetve témaköröket, amelyekhez javításokat kérnek, az automatikus hibakereső pedig diagnosztizálja a megoldási lehetőségeket és elvégzi a javítást.

 

 



A Fix It, amelynek első verziója két éve jelent meg, jelenleg 448 problémára kínál megoldást. Az alkalmazást eddig több mint 150 millió ember használta, akiknek a 90 százaléka sikerrel is járt. Ezen túlmenően, a Fix It 18 további, a Windows 7 diagnosztikai modelljére épített speciális, automatizált problémamegoldó mechanizmussal is rendelkezik, amelyek nem szorosan a Microsofttal kapcsolatos területekre koncentrálnak, hanem olyan dolgokkal foglalkoznak, mint például. a nyomtatás vagy a hang. Ezeket immár több mint 260 millióan használták az elmúlt években.

Bővebb információk a termék oldalán találhatók.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.