Hirdetés
. Hirdetés

Elérhető a NOD32 és Smart Security idei kiadása

|

Ezen felül egy facebookos biztonsági alkalmazással is előrukkolt az ESET.

Hirdetés

A hazánkban is jól ismert ESET ma reggel hivatalosan is útjára indította a NOD32 Antivirus és Smart Security termékcsaládjainak hatos főverzióit, amelyek a vállalat sajtóközleménye alapján az előző változatoknál jelentősen megbízhatóbb és szélesebb körű védelmet nyújtanak a felhasználók számára.


Béres Péter, az ESET hazai disztribútorának vezető IT tanácsadója szerint a vállalat munkatársai komoly munkát fektettek a keresőmotor feldolgozási teljesítményének növelésébe, ezen felül a magasabb eltávolítási arány elérése érdekében újraírták a rosszindulatú programokat kigyomláló modult.


A vírusvédelem mellett tűzfallal, adathalászat elleni védelemmel, spamszűrővel, továbbá szülői felügyeleti modullal is ellátott Smart Security 6 leglátványosabb újdonsága a lopásvédelmi funkció, amelyet használva az ügyfelek képet kaphatnak az elvesztett vagy ellopott eszközük aktivitásáról, megtekinthetik az automatikusan készülő képernyőképeket, az eszköz webkamerájával készült képeket, bekapcsolt Wi-Fi esetén pedig IP-címek alapján a hardver feltételezett helyét is megtudhatják.


Végül megemlítendő, hogy az ESET elérhetővé tette a Facebookon a Social Media Scanner alkalmazását is, amely ellenőrzi az üzenőfalon megjelenő posztokat, híreket és felhasználói üzeneteket, hogy azok ne tehessenek kárt a számítógépben. A Social Media Scanner az ismerősök üzenőfalát is képes átnézni.


Az ESET új megoldásait kipróbálni, vagy azokra frissíteni kívánó felhasználók a hazai disztribútor weboldaláról tölthetik le a termékek magyar nyelvű verzióit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.