Hirdetés
. Hirdetés

Már itthon is megvásárolhatóak az Arista switchei

|

A biztributort választotta hazai disztribútorának a virtualizációs és HPC switchek úttörője, az Arista Networks.

Hirdetés

Noha a vállalatot csak 2004-ben alapította - a Google-be az első 100 000 dollárt befektető - Andy Bechtolsheim és David Cheriton, az Arista mára az adatközponti hálózati eszközök piacának egyik legnagyobb játékosává nőtte ki magát. A siker titka a Linux-alapon fejlesztett, moduláris és kiemelkedően megbízható EOS operációs rendszer, ami általánosan elérhető hardver-elemekből ultra-alacsony késleltetésű, kimagasló portsűrűségű, akár 100 GbE sebességű hardveren fut.

Bár csak 5 éve szállítja switcheit az Arista ügyfelei mára több mint 1 millió portnyi eszközt használnak világszerte, ezzel a vállalat a második helyet szerezte meg a 10 GbE eszközök piacán. Az Arista Networksnél jelenleg 400 K+F-el foglalkozó mérnök dolgozik, akik közül 20 a hardver, míg 380 a szoftverek fejlesztésén dolgozik.

Hirdetés

Az Arista technológiailag is együttműködik szerveroldalon az Intellel és a HP-val, a tárolók terén az EMC-vel és a NetApp-pal, infrastruktúraként az APC-vel és a Panduittal, virtualizációban a VMware-rel, Citrixszel, a KVM-mel és a Microsofttal, hálózati eszközök közül az Aruba, a Fortinet, a Palo Alto és az F5 eszközeivel.

„Új magyarországi disztribútorunk már több technológiailag kiemelkedő terméket vezetett be a magyar piacra. Az Arista szinergiája a biztributor portfóliójának több tagjával egyértelműen sikerre ítéli az együttműködést. Együtt képesek vagyunk a legpengébb Software Defined Network és felhőinfrastruktúrát nyújtani” – nyilatkozta Marcin Mazur, az Arista régiós vezetője a biztributorral közösen rendezett, szűk körű sajtóreggelijén.

Mazur szerint Magyarország - és az egész régió – kevésbé nyitotta az új, rugalmasabb hálózati eszközökre mivel továbbra is a költség/port szemlélet az uralkodó, de úgy gondolja idővel a vállalatok képesek lesznek felismerni, hogy a drágább de fejlettebb eszközökkel hosszú távon költséget takaríthatnak meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.