Hirdetés
. Hirdetés

Már kapható az egy gigabájtos iPod nano is

|

Az Apple Computer a napokban dobta piacra eddig töretlen népszerűségnek örvendő legújabb generációs hordozható médialejátszója, az iPod nano 1 gigabájtos tárkapacitással rendelkező modelljét.

Hirdetés

Az ultravékony kialakítású készülék eddig 2, illetve 4 gigabájtos változatban, fekete és fehér színben volt kapható. Az egy gigabájtos modell 149 dolláros ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Ezzel egy időben a korábbi generációs 512 MB-os, illetve 1 GB-os iPod Shuffle modellek árát is csökkentették 100-ról 69, illetve 129-ről 99 dollárra. Az Apple iPod termékmarketingjének elnöke elmondta: "most már bárki megengedhet magának valamilyen iPodot. A termékcsalád olyannyira népszerű, hogy világszerte már több mint negyvenmilliót értékesítettünk belőle."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.