Hirdetés
. Hirdetés

Már magyarul is tud az Adobe Creative Suite 3

|

Hétfőtől elérhető az Adobe CS3 Design Standard szoftvercsomag magyar nyelvű, teljes mértékben lokalizált változata, amely a DTP és a grafikai szoftverek magyar nyelvű változatát tartalmazza.

Hirdetés

A Photoshop, az Illustrator, az InDesign és az Acrobat Professional lokalizált verziója a csomag részeként és külön-külön is megvásárolható. Az Adobe CS3 Design Premium és az Adobe CS3 Web Premium csomagok csak hibrid változatban érhetők el, a szoftvercég ugyanis nem tervezi a webes programok, azaz a Flash Professional, a Dreamweaver, a Contribute és a Fireworks lokalizálását, a kollekciók részét képező Photoshop Extended viszont magyar kezelőfelületet kapott. Mivel az Adobe CS3 Web Standard kizárólag webes termékeket tartalmaz, ennek a csomagnak nem lesz magyar változata.

Szintén magyar nyelvű a Bridge CS3, a Version Cue CS3 és a Device Central CS3, míg a Dynamic Link szolgáltatás, a Stock Photos - amely Magyarország területén egyelőre nem használható - és a Connect angol nyelvű maradt.

A felhasználók nem voltak maradéktalanul megelégedve a CS2 fordításával, ami gyakran bonyolultnak tűnt, és félreértésekre adhatott okot. A lokalizálást végző csapat ezért kiemelten fontos kérdésként kezelte a szótár kijavítását és egységesítését. A kifejezések most már egyeznek a Phostoshopban és az Illustratorban, így ugyanaz a művelet ugyanazzal a paranccsal érhető el mindkét programban.

Bár a kelet-európai karakterek már a nemzetközi angol (IE) szoftverekben is benne voltak, a magyar InDesign már a Morphologic helyesírás- és elválasztó modult is tartalmazza. A magyar verziók továbbá stabilabbak lettek, mint CS2-es változataik.

A magyar változatok a Microsoft Windows és a Mac OS X operációs rendszerekkel kompatibilisek, és támogatják az Intel alapú Macintosh számítógépeket, valamint a 32-bites Windows Vistát.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.