Hirdetés
. Hirdetés

Már megvásárolható az Office 2010

|

20 százalék kedvezménnyel vásárolható meg az Office 2007, ami mellé egy Office 2010 biléta is jár.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy a partner programjukban résztvevő Open Value mennyiségi licencvásárlóknak különleges kedvezménnyel igyekszik elősegíteni az Office 2010-re átállást. Azon cég ugyanis, amely december 31-ig 20 százalékos akciós áron megvásárolja az Office 2007 Office Professional Plus csomagját kliens oldali gépeire, a szoftverek mellé egy ingyenes Office 2010 bilétát is kap, amelyet az irodai programcsomag következő generációjának a megjelenésekor válthat be.  A kedvezményes vásárlás ráadásul nem csak az amerikai partnereket érinti, így akár a hazai cégek is előre megválthatják a jegyüket az Office 2010-re.

 

office2010-akcio.jpg


Habár a hangzatos Office Professional Plus 2007 No Better Time Promotion nevezetű akció már augusztus elseje óta tart, a redmondi szoftvercég mégis csak most hozta nyilvánosságra, miután olyan információk szivárogtak ki, melyek szerint 2010 júniusában érkezhet az irodai programcsomag. "Meg tudjuk erősíteni, hogy az Office 2010 és a hozzá kötődő termékeink 2010 júniusában lesznek elérhetőek" - nyilatkozta a redmondi szoftvercég szóvivője a megjelenő hírekre reagálva. Elmondása alapján ráadásul az irodai programcsomag mellett a Windows Mobile telefonokra szánt új Office, a webes Office (Office Web Apps) csökkentett képességű alkalmazásai és a SharePoint is azonos időben jelenhet meg.

Végül ne feledkezzünk meg arról, hogy a megjelenésig továbbra is ingyenesen mindenki számára kipróbálható az irodai programcsomag 2010-es verziója, amely térítésmentesen letölthető a redmondi szoftvercég oldaláról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.