Hirdetés
. Hirdetés

Már torrenten a Windows 7 RC

|

A kalózok durván egy hónappal előzték meg a Microsoftot.

Hirdetés

A Microsoft ismét nem tudta megakadályozni, hogy a hivatalos időpont előtt ne szivárogjon ki legfrissebb Windows 7 változata. Az Engadget szárnyai alá tartozó DownloadSquad információi szerint ugyanis a januárban érkezett bétához hasonlóan a Windows 7 build 7048 verziója is idő előtt megjelent a nagyobb Torrent oldalakon. Az, amit a publikum az első és egyetlen kiadás-előtti verzióként (Release Candidate) ismerhetett meg.

Vagyis a világháló sötét oldalát ismerők akár már le is tölthetik a Windows 7 legfrissebb verzióját, de mivel nem hivatalos Microsoft kiadásról van szó, ezért érdemes résen lenni. Nem lehet tudni ugyanis, hogy nem egy olyan programba futunk, amelyet rossz szándékból osztottak meg, kártékony kódokkal telepakolva az ISO fájlt.

 

 

win7rc.jpg


A korábbi hírek szerint a most kikerült verzióba egyébként 36 új javítás kerül a Windows 7 béta verziójához képest. Ezek közé tartozik például az Internet Explorer áttekerhető ablakrendszere, a megbízhatóbb internetes rádiózás, és a továbbfejlesztett videó-visszajátszás digitális kamerákról. Valamint ha a Windows Media Player futásakor USB-s eszközt csatlakoztatunk, akkor - a panaszokra tekintettel - már nem szakad meg majd a lejátszás.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.