Hirdetés
. Hirdetés

Már tud magyarul a Prezi

|

Ötödik születésnapján már magyarul is prezentál a Prezi.

Hirdetés

Folytatja globális növekedését a Prezi, amely elindulásának ötödik évfordulóján már magyarul is elérhető. A Prezi szemben a hagyományos slide alapú prezentációs szoftverekkel, térben elhelyezett képeken, videókon és szövegen keresztül mesél el egy-egy történetet. Ezzel az előadásmóddal élvezetesebb és megragadóbb előadásokat lehet tartani. A Prezi felhőalapú rendszerének köszönhetően bárhol és bármikor elérhetőek a prezentációink: számítógépen, iPaden és akár iPhone-on is.

Hirdetés

“A Prezi egy Magyarországról indult világsiker, amelyet ma már tényleg a világ minden részén ismernek és használnak” - mondta Árvai Péter vezérigazgató. “Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar gyökeret most azzal erősítjük, hogy a Prezi magyarul is elérhető, így már tényleg mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jobb és sikeresebb előadó legyen”- tette hozzá.

Azok a cégek és kisvállalkozások, amelyek sokat prezentálnak, egyre gyakrabban választják a Prezit a Power Pointtal szemben, mivel így meg tudják különöztetni magukat a versenytársaiktól és sokkal hatékonyabban és izgalmasabban tudják átadni a gondolataikat.

"A prezivel sokkal jobban és érthetőbben el tudom magyarázni a gazdaság bonyolult összefüggéseit. Egyszerre tudom megmutatni a nagy rendszereket és azok apró részleteit is" - mondja Jaksity György, a Concorde Értképapír Zrt elnök-társalapítója.

A Prezi vizuális történetmesélésével az előadások sokkal jobban megmaradnak az emberek emlékezetében, így az előadók maguk is sikeresebbek lesznek. Ez sokszor a megkötött üzletek számában is megjelenik.

 

“Mi az eladáshoz értünk. És azt vettük észre, hogy a Prezivel sokkal élvezetesebben, jobban strukturáltan tudjuk előadni a gondolatainkat, azaz sokkal hatékonyabbann tudjuk eladni saját magunkat” - mondata Hevesi Nóra, a Tesco-Globál Áruházak vállalati kapcsolatok igazgatója. További véleményeket a Preziről és az előnyeiről ebben a preziben találnak.

A Prezi magyar nyelvű kiadásával egyidőben a cég budapesti irodájában megnyitja a Prezi House of Ideas (Ötletek Háza - Prezi HI) nevű közösségi teret, ahol globálisan releváns, lokálisan fontos témákról lesznek konferenciák és találkozók. A cél, hogy a tudomány, a művészet és a technológia legizgalmasabb újdonságairól beszéljenek itthon is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.