Hirdetés
. Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a következő Windows 10!

|

Vagy legalábbis komoly tippünk van. Megjelent ugyanis az őszi frissítés első betekintő változata, és ennek időpontjából kikalkulálható a tavaszi változat megjelenése is.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft múlt héten kiadta az idei év második nagy frissítésének szánt, ősszel megjelenő Windows 10 v. 1809 első betekintő változatát. A build megjelenésének időpontja azonban a tavaszi frissítés, az 1803 megjelenéséről is információval szolgál.

A Microsoft négyjegyű számokkal jelöli Windows 10 frissítéseit: az 1803 2018. márciusát jelenti, az 1809 szeptembert. Amikor a Windows Insider programban továbbított betekintő változatok kettéágaznak, vagyis megjelenik a rákövetkező frissítés első buildje, a program résztvevőinek egy része ezeket kapja, a többiek a soron következő frissítés bétáját.

Olyan ez a váltás, mint valami csengőszó, ami a hosszútávfutóknál az utolsó kőrt jelzi, és arra utal, hogy finisbe ért a következő frissítés fejlesztése.

Tavaly a "csengő" a Windows 10 1709 megjelenése előtt 47 nappal szólalt meg. Most február 14-én történt a kettéágazás, amiből arra következtethetünk, hogy 47 nap múlva, április 2-án várható az új Windows 10.

Ugyanakkor a két legutóbb frissítés keddre esett, így április 3., kedd valószínűbb dátum. De szóba jöhet a következő kedd, április 10. is, mert a korábbi frissítések is inkább hónap közepére estek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.