Hirdetés
. Hirdetés

Márciusban jön a következő Windows 10-frissítés?

|

Egy éles szemű tesztelő szúrt ki egy titkos utalást az egyik tesztverzióban.

Hirdetés

A Microsoft jövőre legalább két nagyobb frissítést tervez a Windows 10-hez, és ez első (kódneve Redstone 2) valószínűleg márciusban fog befutni. A WalkingCat nevű Twitter-felhasználó ugyanis "Windows 10 Version 1703"-re vonatkozó hivatkozásokat szúrt ki a Microsoft operációs rendszerének legújabb tesztváltozatában. Ha minden igaz, a számok a kiadás évére és hónapjára vonatkoznak -- a Microsoft legalábbis ugyanezt a kódot használta a júliusban kiadott évfordulós frissítés (1607) és egy tavaly novemberi frissítés (1511) esetében.

 A Microsoft feltehetőleg jövő hónapban, egy speciális Surface PC-eseményen vázolja terveit, és ekkor árul el többet a Windows 10 frissítéséről. Néhány új funkció tesztelése már megkezdődött a Windows Insiders program keretében, és ezek alapján biztosnak tűnik, hogy a frissítésben a Microsoft tervez egy kékfény-csökkentő funkciót, továbbá a Cortana továbbfejlesztésével csökkenteni akarja a mobil eszközök és PC-k közti szakadékot. Dolgoznak egy intelligens hálózatokat segítő HomeHub szolgáltatáson is, talán ez is bekerül a márciusi frissítésbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.