Hirdetés
. Hirdetés

Tréning kkv-knak

|

Kis pénzből nagy marketing.

Hirdetés

A legjobb termék sem tudja magát eladni jól felépített marketingkommunikáció nélkül. Hiába a legjobb ötlet, rengeteg befektetés, világra szóló termék, ha nem tudják, nem ismerik meg a potenciális vevők. A kis- és középvállalatok egyik legnagyobb problémája a piaci ismertség megszerzése. Hatalmas reklámbüdzsével nem rendelkezvén,  saját marketingkommunikációs tehetségükre, találékonyságukra vannak hagyatkozva.

Sok  kis költségű marketingkommunikációs eszköz hever a lábunk előtt, csak rajtunk múlik, alkalmazzuk-e, megtanuljuk-e, észrevesszük-e.

A kisvállalatok, de még a közepes nagyságrendűek is nagyon kevés erőforrást fordítanak a marketingkommunikációra. Sokan vannak, akik  úgy gondolják, ha van egy jó termékük projektjük,  az önmagában elegendő a sikerhez.

Pedig a sikerhez vezető út a jó kommunikációban rejlik.


A BKIK és a Piac & Profit közös rendezvényén, melynek címe: „Marketingkommunikáció ─ A legjobb befektetés”,  gyakorlati életben jártasságot szerzett szakértők vezetik be a résztvevőket a jó marketingkommunikáció kialakításának tudnivalóiba, hasznos tippeket, tanácsokat adnak a megvalósítás eszköztárának használatához, s egyedülállóan foglalkoznak a téma szubjektív, emberi vetületeivel, feltételrendszerével is. Példákon keresztül kapnak a résztvevők útmutatásokat, hogyan lehet kevés pénzből nagyon jó kommunikációt kialakítani, akár a portékák eladása, akár a hírnév- és ismertség építése a cél.

A kommunikációs tréning 2012. április 19-én lesz Budapesten, a BKIK Székházában.

A részvétel feltételeiről és a programról tájékozódjon a következő linken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.