Hirdetés
. Hirdetés

Második alkalommal kerül átadásra az Üzletfejlesztési Díj

|

Még pályázhat - idén decemberben második alkalommal kerül átadásra az Üzletfejlesztési Díj.

Hirdetés

Második alkalommal kerül átadásra az Üzletfejlesztési Díj

Hirdetés

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére idén decemberben második alkalommal kerül átadásra az Üzletfejlesztési Díj (Üzletfejlesztési Díj a leginnovatívabbnak: november 17-ig >>>). Az idei év leginnovatívabb üzletfejlesztéseinek átadására 2014. decemberében kerül sor. 2013-ban a nyertes a Nextent Zrt. mesterséges intelligencia alapú beszédanalitikai termékcsaládja lett.

Az Üzletfejlesztési Portál 2013-ban indította útjára Üzletfejlesztési Díj pályázatot azzal a céllal, hogy ráirányítsa a figyelmet a leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásokra, továbbá az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira (Az üzleti célú innováció meghatározza a cégértéket). Ezen túl a kiírók célja, hogy egy átvilágítás (Üzleti innovációs Audit) során adott visszajelzésekkel lehetővé tegyek a pályázó cégek számára az innovatív ötletek megvalósításával, piacra-vitelével kapcsolatos tanulást növelve ezzel versenyképességüket.

Üzletfejlesztési Díj 2014
Üzletfejlesztési Díj 2014

Az Üzletfejlesztési Díj különlegessége, hogy a pályázók egy innovációs átvilágítás (Üzleti innovációs Audit >>>) keretében objektív visszajelzést kaphatnak az üzleti újdonságok létrehozásával kapcsolatos folyamataik erősségeire és fejlesztendő területeire vonatkozóan. A követelményeknek megfelelt cégek a Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX) >>> kerülnek.

A Díj egy valóban független, szakmai kezdeményezés, amely egy cég, vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, legyen az üzletfejlesztésként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy más típusú innovációként nevesítve. A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel vagy üzleti innovációval foglalkoznak.

2014. november 17-ig pályázni lehet új termékkel, új szolgáltatással, marketing innovációval, innovációval a vállalati stratégiában, technológiai innovációval, folyamat innovációval, új és innovatív kommunikációs megoldással, a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás, stb.) vagy új üzleti modellel.

A zsűri tagjai: Schwarz Gábor, a USTREAM volt üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója, Bundik Csaba, EuroCham Vietnam Ltd., ügyvezető igazgató, Fodor Zoltán, Üzletfejlesztési Portál főszerkesztő.

Pályázzon MOST - adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel! Részletes feltételek: Üzletfejlesztési Díj 2014 kiírás! >>>

Kapcsolat és további információ
Üzletfejlesztési Díj
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
Telefon: 06/30/600 31 26
Üzletfejlesztési Díj e-mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.