Hirdetés
. Hirdetés

McAfee OK - első és egyetlen

|

A McAfee OK mobil alkalmazása a mobiltartalom-gyűjtőket és hálózati szolgáltatókat célzó mobiltartalom-felügyelő és -tanúsító program.

Hirdetés

A szoftver fenyegetéseket keresve leellenőrzi a mobiltartalmakat, például a csengőhangokat, képeket, videókat és egyéb alkalmazásokat, valamint útmutatást ad a felhasználóknak a biztonságos és a nem biztonságos tartalmak megkülönböztetéséhez. A McAfee legfrissebb kutatása kimutatta, hogy a hálózati szolgáltatók 80 százalékát érinti a biztonsági incidenseknek az ügyfélbizalomra és az új mobilszolgáltatások bevezetésére gyakorolt kedvezőtlen hatása.

A McAfee OK közvetlen megoldást nyújt erre a problémára a mobiltartalom "ismert rosszindulatú elemektől és szándékoktól mentes" tanúsítvánnyal való ellátása révén. A program alapját a McAfee mobilérzékelő technológiája képezi, amely kiegészíti a Symbian Signed programot, és amelyet világszerte már több mint 40 millió készülékre telepítettek.

"A mobilközösségek különféle on-deck és off-portál forrásokból töltenek le tartalmakat" - mondta Victor Kouznetsov, a McAfee Mobile Security vezető alelnöke. "A McAfee OK programot a végfelhasználók bizalmának növelésére fejlesztették ki, egyszerű és felismerhető módszert kínál a biztonságos tartalom azonosításához. Ez növeli a szolgáltatók és a tartalomalkotók iránti bizalmat, és végső soron növelni fogja a mobilalkalmazások használatát és a mobiltartalmak fogyasztását."

A mobilelőfizetők rájöttek, hogy a mobiltelefonok ideális eszközök társadalmi hálózatok és közösségek építéséhez mind a mobilszolgáltatók ellenőrzött környezetén belül (on-deck), mind pedig azokon kívül (off-portál). A McAfee OK csomag egy szoftvert, valamint a meglévő tartalomszolgáltató infrastruktúrákba történő integrációt foglalja magában. A személyre szabható paraméterek lehetővé teszik a rosszindulatú vagy nem kívánt tartalomtípusok észlelését. A McAfee elkötelezett mobilkutatási csapata valós idejű fenyegetettség-frissítéseket biztosít, amelyek a McAfee Mobile Security Risk Management megközelítés részét képezik. Ez lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy felismerjék és mérsékeljék a vállalkozásaikra leselkedő kockázatokat, megvédjék ügyfeleiket, és elkerüljék a rosszindulatú támadásoknak a márkmegítélésére gyakorolt negatív hatását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.