Hirdetés
. Hirdetés

Még zöldebb switchek a D-Linktől

|

A D-Link Green 73% energiamegtakarítát ígér teljesítménycsökkenés nélkül.

Hirdetés

A D-Link Green switchek most még zöldebbek lettek. A hálózati piacon energiakarékos technológiával elsőként jelentkező gyártó legújabb 5 portos, gigabites switcheivel 73 százalékos megtakarítás érhető el a hálózati teljesítmény csökkenése nélkül. A D-Link az új, továbbfejlesztett zöld technológiát idén minden nem menedzselhető Gigabites kapcsolójába (DGS-1005D, DGS-1008D, DGS-1016D, DGS-1024D) beépíti.

 

dlinkgreen.jpg
 

 

A DGS-1000D asztali switch termékcsaládjának legújabb kiadásai a D-Link Green technológiai program következő fázisát képviselik: ebbe beletartozik a környezeti felelősséggel tervezett termékek gyártása, a környezetbarát csomagolás, a termékek optimalizálása az ENERGY STAR tanúsítvány elnyerésére és a hulladékhasznosítási program európai és világszinten.

A D-Link Green technológiája észleli, hogy az adott port aktív vagy inaktív, és ehhez igazítja az áramfelvételt, így jelentős mennyiségű áramot takarít meg ott, ahol nem folyamatos az eszközök használata vagy nem csatlakozik minden portra számítógép. A technológia másik fontos összetevője a csatlakoztatott eszközig futó kábel hosszának észlelése, és az áramfelvétel hozzáigazítása ehhez. A technológinak köszönhetően az energiamegtakarítás a legkisebb teljesítménycsökkenés nélkül érhető el.

dgs-1005d(ge)_l_1.jpg
A hagyományos switchek akkor is fogyasztják az áramot, ha a hozzájuk csatlakozó számítógépek ki vannak kapcsolva. Az új D-Link Green switchek észlelik a PC kikapcsolását, és erre válaszolva készenléti módba helyezik a portot csökkentve annak áramfelvételét. Alapesetben a switchek egy 100 méteres kábelhez szükséges teljes áramszükségletet küldenek az adatok továbbításához. A D-Link Green technológiás switchek vizsgálják a kábel hosszát, és ehhez igazítják az áramfelvételt. Mivel otthoni és kisirodai környezetben a kábelek hossza jellemzően nem több, mint 20 méter, itt is jelentős áramfogyasztás spórolható meg.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.