Hirdetés
. Hirdetés

Még zöldebb vékony kliens a Fujitsutól

|

A kompakt és energiahatékony vékony kliens technológia egyre inkább felváltja az asztali megoldásokat a „zöld irodai” rendszerekben.

Hirdetés

Egy különálló FUTRO S100 vékony kliens és monitor kombináció maximum 29 wattot fogyaszt teljes terhelés mellett, azaz 66 százalékkal kevesebbet, mint egy „zöld” asztali PC és monitor együtt. A teljesen ventilátormentes, halk rendszerrel a költségtudatos vállalatok számottevően csökkenthetik asztali infrastruktúrájuk költségeit.

Hirdetés


Egyre több szervezet ismeri fel a vékony kliensek előnyeit. Különösen a telefonos ügyfélszolgálatok, biztosítótársaságok, bankok, iskolák és könyvtárak törekednek rá, hogy a lehető legtöbb PC-t vásárolják meg a rendelkezésükre álló korlátozott költségvetésből.

fujitsukliens.jpg


A vékony kliensek az asztali gépek hatékony alternatíváját kínálják, mivel a rájuk jellemző szerverközpontú számítástechnikai modellnél az alkalmazásszoftvereket, az adatokat és a feldolgozási teljesítményt is hálózati szerver szolgáltatja az asztali PC-helyett.

A vékony kliensekre átálló szervezetek a karbantartási költségen és az áramdíjon is spórolhatnak. A kisebb fogyasztás mellett a rendszerek hasznos élettartama is közel kétszeresére nő. További előnyt jelent a magas szintű rendelkezésre állás és a minimális adminisztrációs munkaterhelés. A vékony kliens különösen olyan szervezetek számára ideális, ahol a végfelhasználók egyféle feladatot látnak el: pl. adatbázis elérést igénylő, call centeres vagy adatbeviteli munkát végeznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.