Hirdetés
. Hirdetés

Megdöbbentő döntés a Windows 10 támogatásával kapcsolatban

|

A súlyos hiba miatt kiadása után pár nappal visszavont October 2018 Update támogatása hat hónappal tovább, idén novemberig tart.

Hirdetés

Hirdetés

Csak nem akar kihalni a Windows 10 operációs rendszer 2018 őszén kiadott nagyszabású frissítése, az October 2018 Update, amely kiérdemelte a leginkább problémás Windows 10-verzió nevet azzal, hogy komoly hiányosságok miatt a kiadása után pár nappal a Microsoft kénytelen volt visszavonni.

A szoftvergyártó óriás nem, hogy szabadulna tőle, de hat hónappal meghosszabbította a változat támogatási időszakát. Az October 2018 Update támogatása eredetileg májusban szűnt volna meg, a határidő azonban most novemberre tolódott ki. Így a kiadása után két évig élvez támogatást ez a rendszerváltozat.

Az AdDuplex adatai szerint a Windows 10 változatok háziversenyében az October 2018 Update jelenleg a harmadik helyen áll 11,4 százalékos részesedéssel (lehet, hogy ezért hosszabbítottak?), vezet az egy évvel ezelőtt kiadott 1903-as verzió 50,7 százalékkal, második a tavaly őszi 1909-es változat 28,2 százalékkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.