Hirdetés
. Hirdetés

Megdöbbentő Facebook beismerés

|

A Facebook saját becslése szerint is jóval meghaladja a 200 milliót a manipulált felhasználói fiókok száma a közösségi oldalon.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentésében olvasható az a megdöbbentő információ, hogy a világ legnagyobb közösségi oldalának saját statisztikái szerint a 2,07 milliárdnyi havi felhasználó 10 százaléka duplikált fiókot használ. Korábban a duplikált felhasználók számát 6 százalékra becsülték Zuckerbergék. Ami pedig a teljesen hamis fiókok arányát illeti, ennek becsült mértékét a korábbi 1 százalékról 2-3 százalékra módosította a Facebook a befektetőknek szóló legfrissebb pénzügyi jelentésében.

Bár ezek a százalékos arányok alacsonynak tűnnek, ha figyelembe vesszük, hogy a weboldalak komment szekcióiban milyen sok nyilvánvalóan hamis fiókkal bejelentkező hozzászólót találunk, még a Facebook adatai szerint is több mint 200 milliónyi duplikált és 40-60 milliónyi hamis fiók található a közösségi oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.