Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett a Nokia 8

|

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona ma mutatta be a Nokia 8 okostelefont, mely egyszerre rendelkezik csúcsképességekkel és igényesen kialakított formavilággal, ráadásul a tervezésnél a tartalmak előállítóira is gondoltak, olvashatjuk a kiadott közleményben.

Hirdetés

A Nokia 8 három világújdonsággal lép be az Android okostelefonok piacára, beleértve a ZEISS-sel való együttműködését. A kiváló teljesítménnyel, a tökéletes Pure Androiddal és a legújabb alumínium kialakítású házzal ez a modell egy igazi csúcskategóriás Nokia telefon.

A jelszó: kevesebb Selfie és több Bothie: A Nokia 8 elsőként teszi lehetővé a videók kettős képernyőn történő valós idejű megosztását a közösségi média felületeire, mint például a Facebookra vagy a Youtube-ra.  A Dual-Sight segítségével egyszerre használható az előlapi és hátlapi kamera a megosztott képernyőn mind a fényképeknél, mind a videóknál. Már egyetlen érintéssel életre szóló élményben lehet része azoknak, akik szeretik megörökíteni és megosztani különleges emlékeiket.

A Nokia 8 elsőként érkezik úgynevezett Nokia OZO Audio rendszerrel, mellyel valódi prémium technológiát nyújt a felhasználóknak. Az OZO 360°-os hangzása jóval emlékezetesebbé teszi az élményt a 4K videókon. A csúcsszuper 360°-s hangfelvétel pedig gondoskodik a pillanatok megörökítéséről, felejthetetlenné téve az emlékeket.

A szélein 4,6 mm, átlagosan pedig 7,3 mm vastagságú Nokia 8 illesztésmentes kialakítását, precíz megmunkálással egy 6000-es alumínium ötvözetből alkották meg, és ezt a kezdetleges külsőt a marás, galvanizálás, polírozás stádiumain keresztül tökéletesítették. A kiválasztott modellek fényes-tükröződő felületének tökéletesítése 20 órát vesz igénybe, mely után már makulátlan lesz a telefon külseje. A telefon a Qualcomm erős, Snapdragon 835 Mobil Platformjával és a letisztult, biztonságos és mindig a legfrissebb verziót futtató Androiddal kiemelkedő teljesítményre képes.

Selfie helyett #Bothie
Minden történetnek két oldala van: ennek bemutatásában és megosztásában segít a Nokia 8 Dual-Sight funkciója. Első, Zeiss optikával felszerelt androidos telefonként a Nokia 8 egyidejűleg képes kihasználni az elő és hátlapi kamerájában rejlő lehetőségeket, így téve felejthetetlenné élményeinket. A tartalomelőállítók természetes módon  közvetíthetik a saját, egyedi történetüket a közösségi média felületeire a kamera applikációban helyet kapó Dual Sight funkció segítségével. A rajongók emellett élvezhetik a korlátlan fénykép- és videómegosztást a Google Photo felületén keresztül.

A hangok új dimenziója az OZO Audio-val
Az OZO Audioval felszerelt Nokia 8 három mikrofont és olyan egyedi akusztikus algoritmusokat kapott, amivel még tökéletesebb audio-élményt teremt fantasztikus 360°hangzással. Ossza meg 4K videóit bárhol - a binaurális kodekekkel ezek a készülékek lehetővé teszik a kiváló hangminőségű visszajátszást azokon az eszközökön is, melyek nem rendelkeznek OZO Audio támogatással.

Innováció és precíziós technika
A Qualcomm Snapdragon 835-tel felszerelt Nokia 8-nak nem kell spórolnia a készülék erőforrásival. Az aprólékosan megtervezett külső és belső váz is arról árulkodik, hogy a Nokia 8 telefont ténylegesen a felhasználókra gondolva tervezték, hiszen ennek hiányában nem lenne képes egyedi tartalmak előállítására. Azért, hogy a készülék jobban és tovább működjön, a fejlesztők és mérnökök szoros együttműködésére volt szükség. Az eredmény: egy teljes hosszában grafittal védett réz hűtőcső, ami megszünteti a magas igénybevétel során kialakuló készülék-túlhevülést.  Így a Nokia 8 megőrzi normál hőmérsékletét akkor is, amikor használat során komoly terhelésnek van kitéve.

A Nokia 8 Qualcomm Quick Charge kompatibilis, így az akkumulátor villámgyorsan újratölthető. lemerülő állapotában is gyorsan újra rögzíthetők a különleges pillanatok.

Mindig tiszta Android
A Nokia okostelefonjai mindig tiszta Android élményt nyújtanak, nélkülözve azokat az applikációkat, melyek jelentősen lassítanák a készülékeket.  A Nokia 8 modellekben a tiszta Android élményt ötvözték a Snapdragon 835 Mobile Platformmal, így a lehető legnagyobb teljesítmény biztosítják. Havi biztonsági frissítésekkel, valamint a biometrikus ujjlemonyat olvasóval a Nokia 8 rendkívül biztonságos és naprakész. Így a Nokia 8 telefonok valóban hűséges társsá válhatnak - amikor csak szükség van rájuk.

Kiegészítők
A Nokia 8 készülékekhez kiegészítők széles választéka tartozik, így például a készülék tökéletesen működik a Nokia Active Wireless Headsettel, mely egyszerre víz- és porálló, rendkívül könnyed prémium headset. A tökéletes összhang érdekében alumíniumból kialakítva ezüstös hatást kölcsönöz. A Nokia telefonok kiegészítőinek választékában megtalálhatók a headsetek, a hordozható hangszórók, az autós töltők, a tokok és képernyővédő fóliák.

Elérhetőség
Nokia 8 négy színben lesz elérhető: ragyogó kék, ragyogó vörösréz, acélkék és acélszürke árnyalatban. A globális piacon a készülék az októberi hónaptól lesz kapható.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.