Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett a végleges Firefox 2.0!

|

Elméletileg a Mozilla még csak ma délután adja ki hivatalosan a Firefox 2.0 webes böngészőt, ám a szervezet FTP szerveréről már tegnaptól kezdve elérhető az Internet Explorer legnagyobb vetélytársának új verziója.

Hirdetés

Több internetes témákkal, letölthető szoftverekkel foglalkozó webes portálon már hétfőn megjelentek a Firefox 2.0 letölthető változatai - az installálás után egy ideig még a Firefox RC2 üdvözlő oldala jelent meg a böngészőben, de mára már ez a probléma is megoldódott.

Ráadásul a Windows platform mellett rögtön letölthető a linuxos változat is. A Microsoft Internet Explorer legnagyobb ellenfelének számító böngésző 2.0-s verziója számos tulajdonságban ráver minden riválisára. Az új Tűzróka tartalmaz például beépített adathalászat elleni védelmet, automatikus helyesírás-ellenőrzőt (alapértelmezésként angol nyelven), s emellett sokat javítottak a böngészőfüles lapmegjelenítésen is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.