Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett az Android 10 Go

|

Kiadta a Google mobil operációs rendszere kisebb teljesítményű okostelefonokhoz készült legújabb változatát.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Google a legújabb Android 10 mobil operációs rendszer Go változatát, amelyet az 1 gigabájt vagy kevesebb RAM-mal és kisebb teljesítményű processzorral ellátott okostelefonokhoz fejlesztettek ki. A legfontosabb továbbfejlesztések közé tartozik, hogy 10 százalékkal rövidebb ideig tart az appok betöltése, mint az előző verzióban, és gyorsabbá vált az appok közötti váltás. Ráadásul a legújabb Go immár megköveteli a titkosítást a biztonság fokozása érdekében..

Az Android 10 Go új és áttervezett appokkat kínál az alacsonyabb árú okostelefonok használóinak. Ezek közé tartozik a Gallery Go képnézegető, -szerkesztő és -rendszerező, a Google Go webböngésző, a Google Assistant Go hanggal vezérelhető intelligens személyi asszisztens, valamint a Gboard kommunikációs alkalmazás.

Továbbfejlesztették a fájlkezelő appot is annak érdekében, hogy egyszerűbben és gyorsabban lehessen felszabadítani az értékes tárterületet, valamint, hogy hatékonyabb legyen a fájlkeresés, valamint a fájlok megosztása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.